Referat og resultat fra Kollegagolf i Horsens

Hent PDF:

Resultat-HS-17-A
Resultat-HS-17-B
Resultat-HS-17-C
Score-HS-17-A

Referat:

Mandag den 21/8 mødtes 21 golf entusiaster i Horsens til en omgang kollegagolf. Invitationen var sendt ud til alle medlemmer under Jif-Ar og samtidig havde 3 fra Struer taget den lange vej til Horsens. Banen var som altid meget svær og et par dage med dagsregn havde gjort forholdene ekstra udfordrende. Men alle syntes klar til at give sig i kast med de 18 huller.

Det er mit indtryk at alle havde en hyggelig runde og efter 4 timers strabadser mødtes vi i restauranten til præmie overrækkelse. Det var lykkedes med god hjælp fra Jif-Ar, DSB, Proshoppen i Horsens golfklub og Horsens golfklub at få præmier til de 3 bedste i de 3 rækker der blev spillet i. I A-rækken herre vandt John Nielsen 77 slag Netto, B-rækken blev vundet af Jens Nordentoft med 34 stablefordpoint og endelig blev Dame-rækken vundet af Susanne Krogsgaard Jepsen med 33 stablefordpoint.

Jeg vil gerne sige tak til alle fremmødte for at bakke så fint op om arrangementet og det giver klart mod på at forsøge mig med et stævne igen i 2018. Og tak til Jif-Ar, DSB, Proshoppen og Horsens golfklub for at sponsorere stævnet. Vi havde en dejlig dag.

– Søren gade