Referat og resultat fra Kollegagolf i Horsens 2019

Kollegagolf i Horsens 2019

Mandag den 19 august mødte en fin gruppe af dejlige nuværende eller tidligere kollegaer op på golfanlægget i Horsens. For 3. gang lykkedes det at samle de allerfineste golfspillere fra store dele af Nordjylland og
klokken 10.00 gik vi alle ud i en gunstart fra hul 2-5 og spillede noget god golf. Nogle bedre end andre men resultatet var det samme overalt da vi kom ind efter runden: store smil og de allerfineste undskyldninger for hvorfor netop deres spil var udfordret.

Den samlede vinder, Hr Finn Slotø Thomassen drog vanen tro af med nogle fine præmier ligesom der var præmier til næsten alle i feltet. Stor tak til både spillere for at bakke op om arrangementet, tak til Jif-Ar og DSB for tilskud til greenfee udgifterne og tak til Susanne og Karsten i Horsens Golfklub for sponsorgaver og altid venligt hjælp.

Det er en fornøjelse at arrangere sådan et stævne for nogle mennesker der giver så meget positiv feedback. Hvis tiden tillader det bliver der måske et ligende stævne i 2020.

Billeder:

Resultat:

Resultat-Kollegagolf-19